Головне

Ескобар: Мені подобається, як до мене ставляться нові партнери по команді

06.09.2011 14:32 202 0

Процес адаптації колумбійського новачка київського "Динамо" Андреса Ескобара у команді поки йде вдало.

Про це сам футболіст заявив footbalred.com, коли ділився першими враженнями про Україну.

"Я вдягаю дві пари шортів і мені злегка прохолодно, але це не проблема. Головне, що мені подобається, як до мене ставляться нові партнери по команді. Здружився з бразильцями, можу сказати навіть, що Бетао і Данило Сілва мені, як брати", - сказав він.

"В "Динамо" є Борис, який є перекладачем клубу, тому поки спілкуюся з багатьма одноклубниками з його допомогою, але незабаром стану вчити українську мову, так буде легше адаптуватися в Україні", - спообіцяв він.

За словами Ескобара, його постійно підтримує Андрій Шевченко, поруч з яким колумбієць тренується з подвоєною самовіддачею, адже "Шева" - легенда світового рівня, а Андрес хоче добитися не гірших результатів.

"Та я вже потихеньку починаю нудьгувати за батьківщиною, адже у мене там залишилися мама, друзі, майже всі речі і Playstation, але я думаю, що я скоро все це придбаю тут, ну крім матері природно", - жартує він.

"Вона до мене приїде трохи пізніше, а поки мені залишається є багато рису, яєць, м'яса та іншої смачної їжі, щоб не засмутити її своїм зовнішнім виглядом", - цитує Ескобара dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()