Головне

Блохін: Грати "в Сталінград" нема з ким

05.09.2011 20:29 225 0

У товариській грі з чехами хбірна України має шанс підтвердити сподівання свого тренера на те, що вона додає від матчу до матчу, і попри результат - суцільні поразки - прогресує.

Про це напередодні товариської зустрічі у Празі заявив сам Олег Блохін. 

"Чехія - хороша команда, давно грає одним складом. Теорія у нас буде завтра. Поки ми розбирали свою гру з Уругваєм", - почав він.

"Для мене краще грати в кваліфікації. Інша напруга, інша відповідальність і все інше, а от вийдеш у фінальну частину чемпіонату Європи - це вже як все складеться", - зізнався Блохін.

"Чи було б легше керувати, якби підопічні перемагали? Мені й так важко, і так важко. Я оцінюю по-своєму, а журналісти та вболівальники по-своєму. Для мене іноді виграші гірше", - відверто заявив він.

За словами Блохіна, йому потрібно створити команду і тверезо оцінювати, що відбувається, і у грі з Уругваєм з лави запасних все виглядало трохи по-іншому, ніж коли тренер потім подивився запис гри.

"Все це було закономірно ще з першого тайму. Концентрація, втома - це все інше, хоча і мало місце. Треба суворіше грати в обороні, а коли хтось недопрацьовує з самого початку, то потім і такий результат", - зазначив він.

"Ми підсіли в заключні 15 хвилин. Нічого не можу з цим зробити. Фізичні кондиції закладають у клубах. Грати в "Сталінград"? З ким? Я ж виходжу з тих футболістів, які є у мене в наявності. Немає у мене кулемета "Максим", - пожартував коуч.

За словами Блохіна у грі з Уругваєм гравці в хорошому сенсі здивували його і, схоже, до них дійшли бесіди з тренером.

"Краще не приїжджайте в збірну, якщо ви не хочете викладатися на всі сто відсотків. Готуйтеся до єврокубків, дербі. І ось чим відрізняється відбіркові матчі від товариських. Там простіше налаштовувати команду", - вчергове заявив тренер.

"Подивимося, що буде завтра. Багато що залежить і від суперника, як він буде грати. Якщо ми нав'яжемо свою гру - добре, а якщо нам нав'яжуть, то буде зовсім інше", - цитує Блохіна terrikon.com.

Коментарі ()