Головне

"Карпати" провели двосторонку

05.09.2011 18:13 381 0

Заповнюючи паузу в чемпіонаті України, викликану поєдинками національних збірних, "Карпати" сьогодні провели двосторонню гру, що стала початком відновлення підготовки клубу до ігор першості.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Після останнього матчу з "Металістом" гравці "Карпат" отримали три вихідних. Поновили тренування "зелено-білі" у четвер, 1-го вересня.

У п'ятницю та суботу карпатівці провели по два тренування, а сьогодні провели двосторонню гру у форматі два тайми по 35 хвилин, яка розпочалася на полі стадіону "Україна" о 13:00.

У двосторонці взяли участь 20 польових гравців і три воротарі. У грі не взяла участь п'ятірка карпатівців (Мартін Богатінов, Артем Федецький, Сергій Зеньов, Сандро Ґурулі та Андрій Воронков), яка наразі перебуває у своїх національних збірних і бере участь в матчах відбірної кампанії Євро-2012 та товариських поєдинках.

Окрім того Володимир Гудима продовжує лікування, а Даніло Авелар та Михайло Кополовець працювали сьогодні за індивідуальною програмою. Останній отримав ушкодження на одному з тренувань вже на цьому тижні.

Олег Кононов розділив гравців на дві команди - "зелено-білих" і «чорно-малинових». Називати склади команд немає сенсу, бо упродовж гри були ротації - гравці переходили з однієї команди в іншу.

Втім, це особливо не позначилося на активності в діях карпатівців. Обидві команди намагалися захопити ініціативу і грати першим номером, що призвело до великої кількості створених гольових моментів. "Чорно-малинові" та "зелено-білі" мали їх приблизно порівну, а от з реалізацією краще йшли справи в останніх.

В підсумку перемогу з рахунком 6:2 отримали саме "зелено-білі". Хет-триком відзначився Лукас, а Голодюк оформив дубль. По голу забили Пачеко, Батіста та Крістобаль.

П'ятірка карпатівських збірників повернеться додому у середу, 7-го вересня. А вже в суботу, 10-го вересня, на підопічних Олега Кононова чекає гостьовий поєдинок 9-го туру проти ПФК "Олександрія".

Коментарі ()