Головне

Хюбшман і Лаштувка кажуть, що у збірної України слабка командна гра

05.09.2011 13:00 364 0

Представники українського чемпіонату в національній збірній Чехії Томаш Хюбшман та Ян Лаштувка прокоментували майбутній товариський поєдинок проти команди Блохіна, який відбудеться 6 вересня в Празі.

Голкіпер "Дніпра", нагадаємо, 3 вересня вперше одягнув воротарський светр чеської дружини у матчі проти шотландців (2:2). На його думку, поєдинок проти українців буде важким для його команди.

"Я очікую важкий матч. Останні свої три гри під керівництвом Блохіна Україна програла, тож все вказує на те, що проти нас вони будуть прагнути до перемоги", - зазначив Лаштувка.

Він також висловив думку, що підопічним Блохіна поки не вистачає єдності та командної гри. "У них хороша команда, але її шкодить відсутність командної гри. Вони хочуть виграти чемпіонат Європи, але їм не вистачає командного духу і вони в більшій мірі покладаються на індивідуальну майстерність", - наголосив воротар "Дніпра".

Погоджується зі своїм партнером і півзахисник донецького "Шахтаря" Томаш Хюбшман: "В першу чергу треба відзначити їх молодих гравців, які є сильними футболістами, але як команда вони не справляють гарного враження. Вони підтягнули до національної команди таких гравців, як Ярмоленко і Коноплянка, які не бояться брати гру на себе, ризикують та йдуть до кінця, але вони не є командними гравцями. У них висока конкуренція і зміна поколінь. З одного боку збірна складена з кваліфікованих молодих гравців, а з іншого - в ній присутні й досвідчені футболісти. Що з цього вийде, залежить від тренера".

До речі, за повідомленнями чеської преси, очікується, що саме Томаш Хюбшман виведе свою команду на гру з Україною із капітанської пов'язкою, пише 2012ua.net.

Коментарі ()