Головне

Суркіс: Враження від гри залишилися позитивні, а ось від результату - негативні

03.09.2011 08:48 149 0

Президенту Федерацію футболу України Григорію Суркісу сподобався зміст гри товариського матчу з командою Уругваю (2:3), але не сам результат.

"Ми сьогодні побачили, що наша команда може дати боротьбу, показати футбол, який радує уболівальників, мене і вас. Але в якийсь момент чи то так звана розконцетрація, чи то прокляття, чи то аура, яка висить над Блохіним і його тренерським штабом, яка переслідувала нас в усіх товариських матчах напередодні чемпіонату світу в Німеччині, не дає нам можливості отримати позитивний результат.

Враження від гри залишилися позитивні, а ось від результату - негативні. Проте, цей нефарт колись повинен закінчитися. Блохін кинув сьогодні молодого Бутка - не можна сказати, що хлопчик зіпсував картину. Поряд з бійцями Вороніним і Тимощуком, на очах зростають Ракицький, Ярмоленко і Коноплянка, налаштовується Бутко і ряд інших дебютантів, які потрібні нам, немов свіжа кров.

Але не треба розслаблятися і почивати на лаврах від того, що ми отримали хороший футбол при поганому результаті. Я переконаний в тому, що якщо є гра, концепція, яку проповідує тренер, то прийде і результат. Я в роздягальні про це хлопцям сказав", - цитує Суркіса terrikon.com.

Коментарі ()