Головне

Селюк: "13 мільйонів за Єрьоменка – це захмарна сума"

02.09.2011 18:44 406 0

"Рубін" купив Романа Єрьоменка через ліміт на легіонерів.

Таку думку висловив відомий футбольний агент Дмитро Селюк.

"Рубін" придбав Єрьоменка не для того, щоби його перепродувати. Казанці були змушені купити цього футболіста через ліміт на легіонерів. Я уже колись говорив, що ліміт лише завищує ціну на місцевих футболістів і, відповідно, збільшує витратну частину клубів. "Рубін" дивиться на Єрьоменка, як на росіянина і хоче закрити дірки у своєму складі", - сказав він.

"Романа Єрьоменка вважаю кваліфікованим футболістом, але 13 мільйонів за його трансфер - це захмарна сума. Ця ситуація нагадує анекдот: "В пустині продається стакан води за тисячу доларів, не хоч купити, спробуй знайти інший". Так само і тут, через ліміт на легіонерів "Рубін" придбав Єрьоменка за такі гроші. За такі ж кошти казанці могли би придбати кількох іноземців також ж класу, що і Роман", - впевнений Селюк.

На питання, якби Єрьоменко був українцем, чи коштував би він хоча б шість мільйонів, Селюк відповів: "Він би нічого не коштував для "Рубіна", росіяни його не купували б. Та і "Динамо" його б не продало, він би був дуже важливим українській команді. Єрьоменка могли би продати лише "Дніпру", - цитує агента football24.ua.

Коментарі ()