Головне

Єрьоменко: "Мені дуже складно далося рішення залишити стан біло-блакитних"

02.09.2011 17:46 357 0

Новачок "Рубіна" і екс-гравець київського "Динамо" Роман Єрьоменко направив в офіс українського клубу офіційний лист, в якому півзахисник подякував за підтримку протягом всієї "динамівської" кар'єри.

Текст листа наводить офіційний сайт "Динамо".

"Дорогі друзі! Підійшов до кінця етап моєї кар'єри в легендарному київському "Динамо". Мені дуже складно далося рішення залишити стан біло-блакитних. У Києві я провів найкращий час свого спортивного життя. За ці три роки я виріс і як футболіст, і як людина. Перш ніж поїхати з Києва, я хочу подякувати всім, хто був поруч зі мною в ці роки.

Хочу сказати спасибі президентові клубу Ігорю Михайловичу Суркісу, який допомагав мені у всьому. Окремо хочу сказати спасибі Ігорю Михайловичу, що увійшов в мою ситуацію і зрозумів моє давнє бажання грати в рідній Росії.

Також величезне спасибі нашому головному тренеру Юрію Павловичу Сьоміну. Саме він три роки тому повірив у мене, молодого хлопця, і дав можливість пограти в Лізі чемпіонів. Юрій Павлович, спасибі Вам велике! Граючи під Вашим керівництвом, я багато чому навчився.

Також хочу подякувати всьому тренерському і адміністративному штаб команди. Окремо хочу сказати спасибі своїм партнерам по команді. І, звичайно, київське "Динамо" неможливо уявити без чудових уболівальників. З вами клуб доб'ється великих перемог! Можу сказати, що після закінчення цих трьох років я став одним із вас. Частинка мого серця назавжди в Києві", - йдеться у листі екс-динамівця.

Коментарі ()