Головне

Шевченко: Відчуваю себе краще, але треба спілкуватися з лікарем

02.09.2011 17:40 434 0

Поки що зарано прогнозувати, коли саме Андрій Шевченко зможе повернутися на поле після перелому щелепи.

Про це заявив сам футболіст київського "Динамо" під час спілкування з журналістами. 

"Вже відчуваю себе краще. Взагалі, важкі були два тижні: я майже не міг їсти, тому як моя щелепа була зафіксована, помітно схуд. Але, скажу, що мені нехай з травмою не пощастило, але пощастило з тим, що не довелося робити операцію. Якби сталося навпаки - це було б занадто важко для мене", - сказав він..

"Я прилетів до Києва ще вчора ввечері, у четвер. Сьогодні команда зібралася і у нас відбудеться тренування. Мій стан на даний момент важко характеризувати, - тільки після спілкування з лікарем буде видно, чи зможу я зіграти на наступному тижні в чемпіонаті в матчі проти "Іллічівця", - продовжив він.

"Що стосується збірної, то нашій команді чекають два дуже непростих поєдинку з хорошими суперниками. Матч з Уругваєм, який я, напевно, буду дивитися на базі після тренування, стане дуже важливим, - наш колектив не повинен звертати увагу на те, що Форлан не зіграє в цьому матчі", - вважає Андрій.

"Треба грати. Команди, які протистоятимуть національної збірної, - складні, і це добре. А нашій команді треба вигравати", цитує Шевченка ua-football.com.

Коментарі ()