Головне

Калініч: Може, у "Дніпрі" гратиму до кінця кар'єри

01.09.2011 09:57 397 0

Поки що дніпропетровський "Дніпро", місто та Україна справляють позитивні враження на новачка команди Ніколу Калініча.

Про це екс-нападник англійського "Блекберна" заявив газеті "Сегодня".

"Блекберн" постійно змінював вимоги до "Дніпра". Робив багато речей, щоб трансфер зірвався. Але було дві людини, які не опускали рук: Андрій Стеценко і Івіца Пірич. Якби не їх наполегливість, я б зараз грав в іншій команді", - каже він.

За словами Калініча, ним цікавилися "Фулхем", "Евертон", "Сандерленд", "Болтон" і кілька клубів Бундесліги.

"У "Дніпрі" я заробляю хоч і більше, ніж в "Блекберні", але ця різниця незначна. Головне - спортивна складова. Я багато розмовляв зі Стрінічем, Срною, і всі вони говорили про великі амбіції "Дніпра", - зазначив він.

"Незабаром ця команда буде сильним гравцем на євроарені. До того ж тут у мене більше шансів потрапити в основу збірної Хорватії. Я дуже хочу зіграти в Україну на Євро-2012, це одна з моїх головних цілей в житті", - зізнався Нікола.

На його думку, команда була не слабкіше за "Фулхем", котрому поступилася у Лізі Європи, просто їй не пощастило.

"Дніпро" цікавиться тренером моєї збірної Білічем? Такої інформації у мене немає, хоча про це читав. Біліч - дуже сильний тренер. Знаю, після Євро-2012 він хоче почати кар'єру клубного тренера. Але зараз в "Дніпрі" є вже хороший спеціаліст, Хуанде Рамос, який багато чого досяг у своєму житті", - заявив Нікола.

"Клуб надав машину, зараз шукає житло. А поки я живу в готелі. Я з дівчиною, з якою разом 5 років, і в наступному році одружимося. Зараз вона в Англії вирішує деякі питання, після чого переїде до мене. Покажу їй місто. У Дніпропетровську красива набережна", - вважає хорват.

"Може, "Дніпро" стане для мене командою, в якій я буду грати до кінця кар'єри. Подивіться на Срну. Коли він переходив в "Шахтар", то, напевно, не планував так довго грати в Донецьку. Але життя склалося інакше. Зараз він капітан і лідер гірників", - навів приклад вірності легіонера Калініч.

Коментарі ()