Головне

"Шахтар" має намір посилити заходи по боротьбі з перекупниками квитків

29.08.2011 15:32 163 0

Щоб у новому сезоні якомога більше вболівальників "гірників" змогли подивитися на "Донбас Арені" матчі Ліги чемпіонів, ФК "Шахтар" має намір посилити заходи по боротьбі з перекупниками квитків.

Нагадаємо, на початку цього року на "Донбас Арені" вже вступила в силу нова редакція правил, що регламентують поведінку відвідувачів на стадіоні, в парковій зоні і на парковках. Окремо там прописана відповідальність за перепродаж квитків на матчі "Шахтаря", пише сайт клубу.

Звертається увага вболівальників, які користуються пріоритетом при покупці квитків на майбутні домашні матчі "Шахтаря" з "Порту", "Зенітом", і АПОЕЛом в Лізі чемпіонів, що за перепродаж куплених на пільгових умовах квитків вони можуть позбутися можливості відвідувати будь-які заходи на "Донбас Арені".

Якщо у людини, затриманої співробітником міліції при перепродажі, будуть виявлені квитки, куплені за допомогою абонемента або карти FanID, то адміністрація клубу буде змушена анулювати ці карти FanID і абонементи без компенсації їх власникам вартості квитків і карток.

Коментарі ()