Головне

Нінковіч і Єрьоменко можуть не зіграти проти "Літекса"

22.08.2011 22:20 423 0

Кадрові проблеми у "Динамо" стали відчутно помітні в останньому матчі чемпіонату України, в якому через травми і хвороб Юрій Сьомін не зміг задіяти сімох футболістів.

Про те, як проходить процес відновлення кожного з них і коли можна чекати їх повернення, офіційному сайту клубу розповів лікар "Динамо" Андрій Шморгун.

Андрій Шевченко: "Відтоді, як Андрій отримав перелом щелепи, пройшов тиждень. Зараз він за кордоном, проходить реабілітацію, потрібно 10 днів. Після цього повернеться в Київ".

Олег Гусєв: "Олег працює індивідуально на велотренажерах. Про терміни його повернення мова не йде, все суто індивідуально і залежить від його самопочуття".

Леандро Алмейда: "До недавнього часу працював за індивідуальною програмою, а в останні дні провів кілька тренувань у загальній групі".

Тарас Михалик: "Тарас недавно повернувся з Бельгії, де був на консультації у лікаря Мартінса. Орієнтовний термін повернення у загальну групу - через два тижні".

Роман Єрьоменко: "У Романа вірусна інфекція. У неділю у нього піднялася температура до 39-ти градусів. У понеділок вона стабілізувалася, стан задовільний, приступити до тренувань він, на жаль, сьогодні і завтра не зможе".

Мілош Нінковіч: "У Мілоша, як і у Романа, була підвищена температура, але зараз все гаразд. Незабаром він приступить до роботи за індивідуальною програмою. Чи будуть вони з Романом готові до матчу з "Літексом", поки сказати важко".

Артем Кравець: "Працює за індивідуальною програмою. У гравця м'язове пошкодження задньої поверхні стегна, поки Артем проходить реабілітацію".

Коментарі ()