Головне

Прем'єр-ліга оштрафувала "Динамо" і "Карпати"

22.08.2011 15:35 850 0

Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги (ДК ПЛ) розглянув спірні епізоди скандального матчу "Динамо" - "Карпати" 5-го туру Прем'єр-ліги, в якому вболівальники киян побили Андрія Саламатова (співробітника стадіону "Динамо" імені Лобановського).

"Динамо" і "Карпати" не обійшлися без штрафних санкцій.

Зокрема "Карпати" оштрафовані на 5000 гривень за те, що львівські вболівальники використовували три фаєра, один з яких був кинутий на бігову доріжку стадіону.

А "Динамо" оштрафовано на 500 гривень за незабезпечення належного огляду вболівальників та на 1500 гривень за те, що після закінчення матчу один з уболівальників вибіг на футбольне поле.

Крім того, обидва клуби були оштрафовані на 1000 гривень через те, що Юрій Сьомін та Олег Кононов залишали межі технічної зони.

Що стосується інциденту з побиттям Саламатова, то з метою всебічного, повного та об'єктивного розгляду справи; з огляду на необхідність отримання додаткових документів та матеріалів, в тому числі, особистих пояснень очевидців інциденту, що мав місце; беручи до уваги серйозність допущених порушень та непередбачуваність наслідків, до яких вони могли призвести; враховуючи те, що членам ДК ПЛ потрібен додатковий час для опрацювання отриманої інформації, а також те, що представником "Динамо" було заявлене клопотання про необхідність надання офіційної позиції клубу з даного питання, то ДК ПЛ вирішив більш детально вивчити ситуацію, що склалася.

Тому розгляд даного питання перенесено на наступне засідання ДК ПЛ, пише prosport.tsn.ua.

Коментарі ()