Головне

Луческу образився на футболістів "Шахтаря" після перемоги над "Іллічівцем"

21.08.2011 23:24 455 0

Донецький "Шахтар" у грі з "Іллічівцем" грав на рівні, гідному виступів у Лізі Чемпіонів лише 45 хвилин, а у другому таймі гравці діяли занадто непрофесійно.

На цю тему після закінчення гри з "Іллічівцем" з журналістами поспілкувався головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Як завжди, дуже важливі три очки в таблицю. Хороший перший тайм. Після перерви була гра, яка, напевно, могла сподобатися тільки публіці. Мені вона не сподобалася. В якійсь мірі я навіть був ображений на футболістів за те, що на другий тайм вони вийшли такими розслабленими. У такий футбол, як у другій половині, грають на канікулах, а не в чемпіонаті", - почав румун.

"Справа не в забитих голах. Справа в розслабленості, з якої вони вийшли на другий тайм. Можливо, такий футбол приємно дивитися з трибуни уболівальникам, але у суперника було три моменти, які вони могли реалізувати, а наші футболісти дуже легко втрачали м'яч і, на жаль, неправильно інтерпретували гру", - був розлючений тренер.

"Я хотів, щоб ритм першої половини зберігався до кінця гри, але цього, на жаль, не відбулося. Були помилки, за які в Лізі Чемпіонів потрібно буде платити. У другому таймі всі були дуже розслабленими, можливо за винятком Мхітаряна і Едуардо. Коли гри даються легко, то я не думаю про чемпіонат, а думаю, що б сталося в такій ситуації, якщо б це була гра Ліги Чемпіонів", - зізнався він.

Кращими у своїй команді Луческу назвав Мхітаряна та Тейшейру. Не сподобалися йому дії Рибки, котрий підлаштувався під той стан, який був у всіх польових гравців. У

Коментарі ()