Головне

Альтман: Ми провели непогану гру за змістом

21.08.2011 22:27 385 0

Сімферопольська "Таврія" продемонструвала хороший рівень гри проти "Карпат", але на жаль не змогла втримати зароблену перевагу в рахунку - є ще над чим працювати.

Таку думку висловив після гри тренер кримської команди Семен Альтман, повідомляє інформаційний центр клубу.

"Ми провели непогану гру за змістом, але, на жаль, не досягли результату. Перший тайм був краще, другий гірше. Кінцівку змазали, хотіли забити, перемогти і оголили тили, тому у суперника були гострі контрвипади", - почав він.

"А в цілому, я вважаю, ми провели непоганий матч, і, напевно, були ближче до перемоги, ніж суперник. Гол у наші ворота викликав суперечливі думки, хай розбираються відповідні органи. При цьому неузгодженість в діях арбітрів була присутня", - продовжив Альтман.

"Не хочу списувати втрату очок на це, і так іде багато розмов і пересудів, але це не моя справа. Хай займаються ті, кому це належить. А ми будемо вдосконалювати гру, щоб рухатися вперед. Звичайно, неприємно ведучи в рахунку і володіючи до певного моменту ініціативою пропустити. Ось це трохи засмучує", - зазначив він.

Значну кількість "гірчичників" своїм гравцям Альтман пояснити не захотів, пояснивши це тим, що є упередженим і вважає свою команду негрубою і дисциплінованою.

"Ми прогнозували зміни в складі "Карпат". Хоч ми і не граємо на два фронти, а й нам довелося, в свою чергу, перекроїти склад, не маючи в обоймі Єзерського, Корнєва, Марковича і Причиненко. Це футбол, ми знали, що у складі "Карпат" кваліфіковані гравці, і напевно склад комплектувався з урахуванням їх участі в єврокубках", - підбив підсумки він.

Коментарі ()