Головне

Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Дніпро". Нулі на табло як відлуння єврокубків

21.08.2011 19:59 745 0
Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Дніпро". Нулі на табло як відлуння єврокубків

Так розпорядився календар: "Ворскла" та "Дніпро" мали зустрітися саме у турі, який випав на вихідні між матчами стикового раунду Ліги Європи. І хоча результати перших євроматчів для цих команд вийшли діаметрально протилежними, а тому і настрій у них перед грою був різний, але очна зустріч для обох клубів усе одно лишалася в тіні того, що чекає на них за 4 дні.

"Ворскла" думками вже була у Бухаресті, де їй треба буде відстояти хитку перевагу над "Динамо", а "дніпряни", мабуть, думали про те, як перед рідними вболівальниками реабілітуватися у протистоянні із "Фулхемом". Як українські команди вирішать свої європейські завдання, дізнаємося вже за кілька днів, а зараз можемо констатувати, що грою чемпіонату України вони пожертвували. Звідси – і результат.

Про сам матч сказати можна не так багато. Щоб хоч якось розподілити сили своїх команд на нинішньому напруженому відрізку, обидва наставники відчутно оновили склади. Але свіжості футболістам усе одно бракувало. Суперники будували свою гру від оборони, а атаки проводили повільно, довго розігруючи м’яч у середині поля. Швидкостей не вистачало як у командних діях, так і окремим гравцям. Доки гравці атаки приймали м’яч або готувалися завдавати удару, захисники без проблем встигали їм зашкодити.

За перший тайм важко згадати хоча б один гострий момент біля обох воріт. Деяка гострота почала з’являтися вже хвилини після 60-ої, коли втома стала даватися взнаки не лише атакувальним гравцям, а також і оборонцям. Але ні Гладкий з Кравченком у "Дніпра", ні Даллку чи Янузі з Ребенком у "Ворскли" провалами в захисті суперників скористатися так і не зуміли. Тож голів ми так і не побачили.

Та схоже, що це саме той випадок, коли нульова нічия влаштувала обидві команди. Це може дивувати з огляду на проголошені "Дніпром" завдання на сезон, але тренерам і керівництву дніпропетровців, звичайно, видніше. А тому і ми привітаємо обидві команди з вдалим для них результатом і побажаємо в четвер також виконати ті завдання, які вони перед собою поставлять. Треба лише, щоб ставилися вони не для публіки, а для себе.

Коментарі ()