Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" на нервах перемагає "Кривбас". ВІДЕО

21.08.2011 23:21 1056 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" на нервах перемагає "Кривбас". ВІДЕО

Київське "Динамо" у 7 турі чемпіонату України не без проблем здолало криворізький "Кривбас" з рахунком 1:0. Обидві команди не радували нечисленних вболівальників на стадіоні змістовною грою і скоріше цю перемогу варто віднести до шаблонної назви - виграли на класі.

У Юрія Сьоміна на гру з "Кривбасом" було чимало кадрових проблем. Це і відсутність Шевченка, Гусєва, а до них додалися ще й Єрьоменко та Нінкович. У Юрія Максимова з кадрових втрат лише Бойко і Петров, які цю гру пропускали через домовленість з "Динамо".

Зате Сьомін зумів воз`єднати друзів - Мілевського та Алієва, які цього разу зустрілися вже на полі. Мілевський знову був малопомітним, а ось Алієв старався. Хоча більшість його ударів зі штрафних та гри були повз ворота, чи влучали в стінку.

Взагалі перший тайм обидві команди видали нудним: на двох лише три удари в площину воріт,  швидкість гри на "першій передачі" і абсолютна відсутність комбінаційного футболу. Після феєричного старту знову загубився Ідейе, і це вже стає неприємною традицією для цього форварда.

У другому таймі вже краще заграло "Динамо", а особливо після голу Ярмоленка. На 50-й хвилині Ярмоленко з метрів 23 вистрілив у дальній кут воріт, і "Кривбас" не рятує навіть Штанько, який до цього був непробивним. Після забитого голу "Динамо" грало з піднесенням, а ось "Кривбас" сів на свою половину поля. Щоправда більше забити "Динамо" в цій грі вже не змогло. Виручав свою команду Штанько, а Шовковський вже вкотре може вважатися найкращим гравцем матчу в команді "Динамо".

Так сталося і наприкінці поєдинку з "Кривбасом". Гості активізувалися, а "Динамо" вже думало про збереження рахунку. Молоді гравці "Кривбаса" пішли вперед і мали шанси пробити Шовковського Габовда і Федорчук, але не вийшло.

"Динамо" ж відстояло кінцівку матчу на відбій, і здавалося, що кияни грають як мінімум з "Міланом". Але це вже проблеми Юрія Сьоміна, як йому налаштовувати гру "Динамо". І матч з "Літексом", і гра з "Кривбасом" - об`єднує багато що. Є результат, але вкотре немає ні гри, ні планів на майбутнє щодо того з ким цю гру робити...

Коментарі ()