Головне

Федецький: Нам треба бути холоднокровнішими при реалізації моментів

20.08.2011 17:45 299 0

У повторній грі Ліги Європи з ПАОКом "карпатівцям" не потрібно відходити від своєї гри, потрібно буде більш холоднокровно реалізовувати свої моменти, які у них обов'язково будуть.

Про це Артем Федецький сказав кореспондентові Інформаційного центру клубу перед самим поверненням "зелено-білих" на Україну.

"Нехай би вони мали перевагу, більше моментів, ударів, а рахунок був би 1:0 на нашу користь. Так, ми мали територіальну перевагу, більше володіли м'ячем, частіше били по воротах... Не знаю", - зізнався гравець.

"Як в чемпіонаті України у нас мало що виходить, а нам забивають неймовірні голи, так і тепер те саме у Лізі Європи. Перший гол залетів від поперечки, а другий після неймовірного удару та ще й від штанги", - згадує він.

"Але це ще була лише одна гра, ми ще не програли. Думаю, у Львові у нас буде шалена підтримка, як у них сьогодні, то ж ми зробимо все можливе, щоб відігратися і перемогти за сумою двох матчів", - запевнив він.

Федецький вважає, що його команда забила грекам чистий гол, котрий не зарахували судді, але треба працювати далі і у "Карпат" буде ще один матч, щоб виправити ситуацію на свою користь.

"Я думаю, нам не можна відступати від своєї гри. Потрібно далі гнути свою лінію, тільки при цьому треба буде бути трохи холоднокровнішими, коли у нас будуть гольові моменти. А вони у нас стовідсотково будуть", - переконаний Артем.

"Десь фарт трохи був на їхній стороні. Подивіться тільки, які вони забивали голи: два удари і обидва без шансів - від поперечки і від дальньої стійки. Але нічого, я впевнений, ще буде свято і на нашій вулиці", - резюмував він.

Коментарі ()