Головне

У "Карпатах" вважають слова Кварцяного щодо Годвіна неандертальськими та дикунськими

16.08.2011 15:07 400 0

Нігерійський півзахисник Самсон Ґодвін, який на правах оренди провів за луцьку "Волинь" у Прем`єр-лізі два поєдинки, продовжить свою кар'єру у ФК "Карпати".

Орендну угоду з "Волинню", що була розрахована до 31.12.2011 року, було розірвано за ініціативи львівського клубу, повідомляє прес-служба "біло-зелених".

"Футбольний клуб "Карпати" ніколи і нікому не дозволить принижувати честь та гідність своїх футболістів", - коментує рішення генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин.

"Висловлювання головного тренера луцької "Волині" Віталія Кварцяного у бік Самсона після останнього матчу, навіть зважаючи на "особливість" характеру цього наставника, є обурливими для цивілізованого суспільства", - вважає він.

"У відносинах гравців та клубу, честь якого вони захищають, повинна панувати взаємоповага, а не дикунство у вигляді брудних неандертальських звинувачень", - обурюється він.

Дедишин сказав, що Самсон вирушав в оренду у "Волинь" для того, аби мати постійну ігрову практику, і аж зовсім не для того, щоб його новий наставник зайвий раз засвітився у рубриці "Прикол-прокол" відомої телепередачі.

"Саме тому Самсон Ґодвін рішенням ФК "Карпати" повернувся до тренувального табору нашої команди", - завершив він.

Додамо, що Кварцяний розкритикував Годвіна після перемоги над "Іллічівцем", заявивши, що той, проживши 9 років в Україні не розуміє тренера, бо не виконує настанов тренера, а "дублери" "Волині" значно сильніші за нігерійця.

Коментарі ()