Головне

Балтача: Дуже радий, що Україна і Англія потрапили у одну групу відбору на ЧС-2014

16.08.2011 11:37 409 0

Збірна України має потенцал для того, щоб на рівних зіграти проти команди Англії у відбірковому турнірі до мундіалю 2014 року.

Таку думку газеті "Сегодня" висловив екс-захисник київського "Динамо" Сергій Балтача, котрий мешкає в Англії.

"Я дуже радий, що Україні і Англія у відборі на ЧС-2014 потрапили в одну групу. Сподіваюся, наша збірна виправдає мої надії. Я завжди всім кажу, що ми кращі, ніж вони", - розповів він.

"Я просто не розумію, звідки у наших гравців ця невпевненість, боязнь англійців, які не кращі за нас. Обіграли ж їх в останній грі відбору на попередній мундіаль. Той матч для англійців нічого не значив? Це тільки виправдання", - впевнений Балтача.

Він вважає позитивним фактором те, що збірну очолив Блохін, адже в його особі фани матимуть носія того самого "динамівського" духу, котрий закликають відродити.

"Олег виходив на поле і на сто відсотків віддавав себе глядачам, товаришам по команді. Він і зараз не дасть сачкувати гравцям як тренер. Він вимагає від гравців дисципліни, віддачі, колективізму. Те ж, що Лобановський. Це те, що робило нас сильними. Сподіваюся, Олег дасть позитивне життя українському футболу", - резюмував Балтача.

Коментарі ()