Головне

Невмивака: На кінцівку сил не вистачило

16.08.2011 10:28 313 0

Маріупольський "Іллічівець" непогано виглядав у грі проти "Чорноморця", але "підсів" наприкінці матчу, тому результат складно оцінити як однозначний успіх чи невдачу.

Про це заявив захисник "Іллічівця" Дмитро Невмивака, відповідаючи на питання клубного прес-центру.

"Заробили очко чи втратили два? По ходу гри складно було точно відповісти. У першому таймі ми домінували на полі, володіли територіальною перевагою, мали моменти для взяття воріт, але не забили. А після перерви - це прикре видалення", - згадує він.

"Правда, ми змогли забити з пенальті. Проте залишившись у меншості, ми змушені були поміняти план гри, перебудувавши лінію оборони. Команда заграла другим номером, намагаючись діяти на контратаках", - повідомив Дмитро.

За його словами, після гри почесний президент клубу Володимир Бойко сказав, що по самовіддачі і бажанню до хлопців претензій немає.

"Всі старалися, билися. Може нам не вистачило сил в кінцівці матчу. Завтра у нас вихідний. Треба встигнути відновитися, тому що було витрачено дуже багато сил. Як фізичних, так і психологічних. І далі за звичним графіком", - зазначив Невмивака.

На його думку, нічого неможливого у футболі не буває і з усіма командами можна грати, тому казати, що в наступному турі команда програє "Шахтарю" ще зарано.

Коментарі ()