Головне

Червенков: Буду вболівати проти "Динамо", але шанси "Літекса" дуже малі

16.08.2011 09:22 518 0

Київське "Динамо" є беззаперечним фаворитом у протистоянні з болгарським "Літексом" у кваліфай-раунді Ліги Європи.

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" розповів екс-тренер "Літекса" Ангел Червенков, котрий ще нещодавно очолював "Севастополь".

"Думаю, якби "Літекс" грав у вашому чемпіонаті, то займав би місце відразу за четвіркою лідерів. А порівняти його можна з "Ворсклою", "Таврією", "Арсеналом", - сказав болгарин.

"У команди добре поставлений ​​півзахист. Я б навіть сказав, що він - один з кращих в Болгарії. Окремо слід виділити сильного воротаря - бразильця Вінісіусом Барівйеру. Серед слабких сторін відзначив би напад - до речі, зараз клуб активно шукає тлумачного футболіста в атаку", - повідомив Червенков.

На його думку, причиною непотрапляння "Літекса" до Ліги Чемпіонів стало марнотратництво гольових моментів у матчах з польською "Віслою".

"Всі розуміють, що собою представляє київський клуб і чекають цікавих матчів. Не виключаю, що це протистояння багато в чому визначить реальну силу нашого чемпіона. Можу вас запевнити: в Болгарії поважають "Динамо", але не бояться", - каже він.

"Зрозуміло, що на сьогоднішній день кияни сильніше. Про це свідчать як фінансові можливості і політика клубу, так і індивідуальна майстерність гравців. Так що, якщо "Літекс" переможе киян, це буде величезною несподіванкою", - зізнався тренер.

Вітм, він запевнив, що незважаючи на це стадіон в Ловечі буде заповнений повністю і вже зараз навколо матчу існує величезний ажіотаж, газети щодня повідомляють щось про "Динамо".

"Я не з чуток знайомий з "Динамо" і в курсі нинішнього стану "Літекса". На мій погляд, шанси болгарської команди дуже малі. За кого вболіватиму? Після того, що "Динамо" зробило з "Севастополем" в останньому турі минулого чемпіонату, природно, вболіватиму проти киян", - посміхнувся наостанок Червенков.

Коментарі ()