Головне

Павлов: Коли у тебе в команді 9 гравців, орендованих з "Динамо" та "Дніпра", селекцією займатися не треба

12.08.2011 23:55 607 0

"Кривбас" є непоганою командою, але якась перспектива у неї відсутня через значну кількість гравців, що не належать клубу.

Про це після нічиєю із криворіжцями заявив тренер "Ворскли" Микола Павлов, повідомляє офіційний сайт "Кривбаса".

"Сьогодні я відчув, що ми вже втомилися. До того ж, у нас відсутні Курилов, Безус і Янузі - молодь, яка задає тон грі своїм юнацьким запалом", - сказав Павлов і подякував ветеранам Сачку і Закарлюці.

"Кривбас" створив пару моментів під час стандартних положень, після яких я перехрестився. Минулого разу пощастило вам, тепер пощастило "Ворсклі", тому я вважаю, що нічийний результат - закономірний", - зазначив Павлов.

Він додав, що у команди було завдання поїхати здоровими і більше нікого не втратити.

"Все таки пріоритет зараз ми віддаємо Лізі Європи, і майбутня тиждень для наших футболістів може стати історичною, адже у полтавського футболу ще не було шансу забратися настільки високо", - зізнався Павлов.

"Я взагалі хочу сказати: виділю в "Кривбасі" 9 футболістів з 18, з яких двоє належать київському "Динамо", а семеро - "Дніпру". Вибачте мене, ми сьогодні грали проти "Дніпра" з київським "Динамо"?", - запитав він.

"Дай Бог, щоб у нас в команді були гравці з "Динамо" і "Дніпра" - я був би тільки радий. Адже не потрібно займатися селекцією - тільки тренуй", - заявив Павлов.

"Вони - кваліфіковані футболісти, матеріально м'яко кажучи не ображені, тому грають у своє задоволення. Це ж добре, за великим рахунком, коли немає відповідальності", - визнав він.

"З іншого боку, через "не можу" вони постійно грати не можуть, адже коли належиш комусь і несеш певну відповідальність, то це покладає на футболіста додаткове навантаження. А так - побули, потім пішли ... Я проти такого!", - резюмував тренер.

Коментарі ()