Головне

Шовковський: "Рубін" та "Аякс" сильніші за "Динамо"? Тоді навіть не знаю

12.08.2011 12:45 418 0

Київське "Динамо" програвало в кваліфікації Ліги Чемпіонів суперникам гідного рівня, які на момент ігор були сильніші за українців.

Про це, відповідаючи на питанння чому команда другий сезон поспіль не може вийти в групу Ліги Чемпіонів, заявив воротар Олександр Шовковський, пише сайт клубу.

"От як можна однозначно відповісти на це питання? Ви вважаєте, команди "Аякс" і "Рубін" набагато слабше команди "Динамо"?" - перепитав капітан киян.

Після того, як зал хором відповів "так", Олександр дещо здивувався.

"Тоді я не знаю. Потрібно враховувати, що "Динамо" - команда хорошого рівня. Але у світі є багато таких же, або ще сильніше. І на певному етапі стан однієї може бути краща за іншу", - каже він.

"Припустимо, я вважаю, нам дуже не пощастило, що першу гру з "Рубіном" ми грали вдома. Знаючи тактику Бердиєва, як він будує свою гру, це було однією з причин". - переконаний воротар.

"Грай ми перший матч у Казані, суперникові довелося б іти вперед, відкриватися ... Була б зовсім інша концепція гри з боку обох команд. Це певні моменти, але вони об'єктивні. Їх потрібно теж враховувати у відповіді на питання, чому команда не пройшла далі", - переконаний він.

Коментарі ()