Головне

Нагорняк: Ракицький та Чигринський не дотягують до зв'язки Ващук-Головко

12.08.2011 11:13 484 0

Теперішнє покоління українських футболістів поступається за рівнем гри гравцям, котрі виступали за збірну наприкінці 90-х, і проблеми у збірній в захисті є досить серйозними.

Таку думку вивсловив газеті "Сегодня" екс-півзахисник збірної Сергій Нагорняк.

"Мандзюк-Чеберячко? Їхній головний мінус в тому, що вони не вміють почати атаку. Але у Блохіна зараз просто не було вибору", - вважає він.

"Взагалі, лінія оборони - біда національної команди. Не знаю, наскільки вона залагодити. Навіть наші найкращі на сьогоднішній день центрбеки, якими я вважаю Ракицького та Чигринського, при всій до них повазі, на жаль, не дотягують до рівня зв'язки Ващук - Головко, не кажучи вже про знаменитих захисників 1970-1980-х років", - переконаний він.

Втім, Нагорняк намагається не надто драматизувати ситуацію, адже старанність футболістів видна неозброєним оком.

"Так, прикро, що знову начебто грали весь матч на рівних, але пропустили на останніх хвилинах. Старалися-старалися, а потім - маленька неуважність, і - поразка. Але видно, що хлопці були мотивовані, особливо новачки - Антонов, Едмар, просто у них емоції іноді били через край", - каже він.

"Як і раніше вважаю, що призначення Блохіна було правильним. Іноземець? Ну, очолив "Дніпро" Рамос, і що? У мене великі сумніви, що навіть топовий тренер зробив би щось краще, ніж Блохін. До нього можна по-різному ставитися, але він ніколи не лукавить, завжди називає речі своїми іменами, не говорить на біле - "чорне". Будемо чекати і сподіватися на краще", - резюмував він.

Коментарі ()