Головне

Калініч: Моя мета - 15-20 м'ячів за сезон

12.08.2011 10:49 277 0

Нікола Калініч може не витратити багато часу для адаптації до українського чемпіонату і стати лідером-голеадором "Дніпра" вже у дебютному сезоні.

Про свої сподівання на це хорватський нападник розповів в інтерв'ю, яке наводить офіційний сайт "дніпрян".

"Враження від бази і першого тренування? Ну, це ще було не повноцінне тренування. На перший раз я обмежився розминкою і біговими вправами. Сама база і поле, на якому тренуємося, мені дуже сподобалися. До речі, чимось усе нагадує базу "Блекберна", - зізнався він.

"Якщо чесно, то дуже хочу зіграти з "Шахтарем"! Сподіваюся, потраплю в заявку на матч і вийду на поле. Не впевнений, що зіграю з перших хвилин, але на заміну повинні мене випустити точно. Знаю, що поєдинок з "Шахтарем" для "Дніпра" дуже принциповий, тому буде здорово, якщо ми в ньому переможемо", - сказав хорват.

За його словами, коли Калініч летів в Україну в літаку з Дубліна, то його сусідом був Даріо Срна.

"Так от, Даріо молить бога, щоб мене не випустили на поле. Ось бачите, суперники в Україні мене вже боятися", - пожартував Калініч.

"Мета на перший сезон? Принести якомога більше користі команді. Що стосується особистого завдання, то якщо заб'ю 15-20 м'ячів, буду вважати сезон успішним", - сказав Нікола.

"Український чемпіонат не є кроком назад у кар'єрі. Мені ще є куди рости, і "Дніпро" відмінна можливість придбати новий досвід. Насправді в Європі з повагою ставляться до вашого чемпіонату, тому ніхто мені не казав, що я роблю помилку, їдучи в Україну", - зазначив нападник.

Коментарі ()