Головне

Чеснаков: Павлов сказав, що головне для нас зараз - Ліга Європи

12.08.2011 08:57 426 0

Наразі пріоритетними для футболістів "Ворскли" є виступи у міжнародних змаганнях, а не у чемпіонаті України.

Про це офіційному сайту УПЛ розповів захисник команди Володимир Чеснаков.

"Подібного графіку ми не знали. Можу лише позитивні моменти знайти в цьому. Максимальна кількість гравців отримує ігрову практику і тримає себе у відповідній формі", - вважає він.

"Не накопичується зайва втома. Плюс, я вважаю, таким чином колектив згуртовується, адже за результат переживають усі - і ті, хто на полі, і ті, хто на лаві запасних", - додав Чеснаков.

За його словами, поки зарано казати наскільки пощастило із жеребом, що звів у кваліфікації "Ворсклу" з бухарестським "Динамо".

"Так, до певної міри жереб був схильний до нас. Але "Динамо" з Бухареста - відомий боєць на міжнародній арені, володіє великою кількістю титулів. Також я чув, що найбільш активні фани у Румунії вболівають саме за цю команду. Переконаний, що нас очікує переповнений стадіон під час виїзного матчу", - каже захисник.

"Ми вперше маємо таку можливість потрапити до групової стадії одного з єврокубків. Причому перша вона не лише для команди, але й для кожного з нас. Якщо ми подолаємо стадію плей-офф, це дасть багато і для розвитку клубу, і для особистого досвіду футболістів "Ворскли". Навіть Микола Павлов сказав, що головне для нас зараз - Ліга Європи", - резюмував Чеснаков.

Коментарі ()