Головне

Траоре: Вважаю українську першість сильним турніром

11.08.2011 23:00 306 0

Новачок донецького "Металурга", а в минулому гравець "Локомотива" і "Кубані" Драман Траоре був щасливий у Росії, але хоче повернутися на пік форми завдяки виступам в України.

Про це новачок донеччан розповів представникам офіційного сайту клубу.

"Європейський футбол дуже потужний, у складах команд грають сильні легіонери, тому кожен матч стає незабутнім. Півроку мені вистачило на те, щоб звикнути до чемпіонату Росії і міста", - згадує він.

"Москва мені сподобалася. В перший же сезон я став найкращим бомбардиром команди. Ми виграли Кубок Росії. Мені вручали й індивідуальні трофеї, так що все було відмінно", - продовжує Траоре.

"В "Кубані" ж я провів один рік. Цей сезон, вважаю, мені також вдався. У колективі мене прийняли добре, і я намагався принести максимальну користь команді. У 27 матчах я забив 8 м'ячів", - зазначив він.

Траоре запевнив, що як чемпіонат України взагалі, так і "Металург", зокрема, для нього не є невідомими.

"Граючи в Росії, бачив багато матчів української першості, в тому числі і ігри "Металурга". Вважаю українську першість сильним турніром", - зазначив він.

"Перші враження про партнерів позитивні. У колективі багато сильних футболістів, є легіонери, які надають особливого шарму грі", - переконаний Драман.

"У команді мене називають по імені - Драман, хоча раніше називали Рівалдо. Напевно, за схожість з цим бразильським футболістом ", - посміхаючись, додав він.

Коментарі ()