Головне

Ракицький: Якби зіграв із Швецією - міг би серйозно "вилетіти"

11.08.2011 17:46 404 0

У випадку, якщо тренери та лікарі дозволять, Ярослав Ракицький буде готовий зіграти проти "Дніпра" у 6-му турі чемпіонату України, і Блохіну не треба вважати травму, через яку гравець пропустив матч із шведами, несерйозною.

Таку думку напередодні відповідальної гри, яка в суботу відбудеться в Дніпропетровську, клубній прес-службі висловив сам центрбек донеччан.

"У принципі, це залежить від мого самопочуття і рішення доктора. Гадаю, що починатиму потихеньку тренуватися, оскільки зараз почуваюся краще. А далі вже все вирішить тренер - грати мені або ж не грати", - сказав він.

"Звичайно, я хотів зіграти за збірну. Але я відчував дискомфорт у коліні. Якби я вчора зіграв і, не дай Боже, посилив ці відчуття - міг би і серйозно "вилетіти"! Вважаю, що зробив правильний вибір. Пояснив це головному тренеру збірної і сподіваюся, що він зрозумів", - додав Ярослав.

Майбутнього суперника він назвав хорошою командою, котра завжди намагається показувати хороший футбол.

"Навіть коли ми зустрічалися на "Донбас Арені" в чемпіонаті - 0:0 зіграли! У них були моменти, вони могли забивати, потім ми могли. "Дніпро" з кожним роком зростає, а тренер купує нових гравців. Тож побачимо, як воно буде", - зазначив Ярослав.

"Кого виділити з форвардів "Дніпра"? А я можу тільки Селезньова виділити! Євген за них забивав, був досить грізною силою попереду. Антонов? Хороший футболіст. Але моє завдання - не допустити, щоб вони забили нам гол. Якщо гратиму з кимось в парі - ми це робитимемо", - пообіцяв Ракицький.

Коментарі ()