Головне

Суркіс: "Я проти Бандери, Сталіна та Берії на стадіоні"

11.08.2011 10:11 1001 0

Президент "Динамо" Ігор Суркіс не звільняв побитого фанатами співробітника клубу Андрія Саламатова.

Про це він заявив, коментуючи інцидент, який стався на матчі "Динамо" - "Карпати".

"Особисто я нікого не звільняв. Я взагалі у відпустці, тому не можу нікого звільнити. А що стосується того, що сталося, то це повне беззаконня. Коли я свого часу говорив, що не приведу дитини на стадіон, мені дорікали за непатріотизм до клубу. А як інакше, якщо чується один суцільний мат і образи. Коли вони на мою адресу, це така справа, як мовиться, вдячність за ті гроші і сили, які я вкладают в клуб. Але на подібне беззаконня ми будемо реагувати дуже серйозно", - сказав він.

"Ми будемо боротися всіма доступними методами. Зокрема, наберемо потрібну кількість професіоналів, з допомогою яких займемося відстежуванням так званих "уболівальників", яких потім просто не будемо пускати на стадіон", - запевнив Суркіс.

На питання, яке його ставлення до присутності на матчах банерів з такими людьми, як Шухевич і Бандера, Суркіс відповів: "Не повинно бути ніяких політичних портретів. Неважливо, хто це - Бандера, Сталін, Берія. Тим більше, диктор про це постійно попереджає. Скільки разів, коли палять фаєра, він нагадує про дітей і літніх людей на стадіоні", - зазначив Ігор Михайлович.

"Я зустрічався з ультрас, намагався йти їм назустріч. Зміна емблеми була їхньою ідеєю, ось вам нова емблема. Прибрали жорсткий контроль, зробили абонементи за доступною ціною. Словом все, щоб вони могли підтримувати команду, вимагали з неї результат. За результат я готовий відповідати. Але терпіти прояви політики, насильства, екстремізму ми не будемо. Інакше взагалі опинимося відлученими від європейського футболу", - цитує президента "Динамо" gazeta.ua.

Коментарі ()