Головне

Хамрен: Україна, як мінімум, вийде з групи на Євро-2012

10.08.2011 23:53 292 0

Попри поразку у спаринзі з шведами національна збірна України показала потенціал, з яким можна розраховувати на непоганий результат за рік на першості Європи.

Таку думку після гри висловив головний тренер збірної Швеції Ерік Хамрен.

"Перш за все, хотів би подякувати українцям за прийом. Шкода, що ми не залишаємося - нам дуже тут сподобалося", - зізнався він.

"Що стосується гри, то ми знали, що збірна Україна - серйозний суперник, і в першу чергу нам потрібно було бути обережними у захисті", - каже тренер.

"Україна більше контролювала м'яч, але гольових моментів ми з суперником створили приблизно однакову кількість. Я дуже задоволений діями своїх гравців у захисті, а також низкою контратак", - зазначив Хамрен.

В цілому тренер шведів залишився задоволеним грою, тим більше, що перемога була здобута на виїзді, а це завжди дуже приємно для тренера.

"Збірна України? Ця команда добре володіє м'ячем, в її складі багато технічних гравців. А найбільша небезпека нашим воротам виходила після стандартних положень у виконанні суперника", - згадує швед.

"Я думаю, що у збірної України хороші шанси на Євро-2012. Я думаю, що ця команда, як мінімум, вийде з групи", - цитує Хамрена dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()