Головне

Шуховцев: Я грав для свого батька

05.08.2011 23:41 366 0

Секрет успішних виступів Ігоря Шуховцева в останніх матчах полягає у тому, що він хоче підтримати хворого батька приємними звістками.

Про це воротар "Зорі", який відстояв третій "сухий" матч поспіль, розповів кореспонденту клубної прес-служби.

"Я хочу в кожній грі виручати команду і хлопців, радувати вболівальників. Моєму батькові зробили операцію, видалили нирку", - розповів голкіпер.

"Він зараз у лікарні і я вдячний Богу, що ми сьогодні так грали, я грав для нього. Я подзвоню йому і скажу, що ми виграли. Батьки для мене значать дуже багато. Тому, у мене була додаткова мотивація", - продовжив він.

За словами Шуховцева, у кого дуже величезне бажання і завзяття, той і перемагає, а сьогодні бажання і прагнення було більше у "Зорі", ніж в "Металурга".

"Радий, що ми виграли і заробили три очки. Була дуже важка сьогодні гра, в якійсь мірі нервова. Такими матчами команда гартується, набуваючи бойовий характер", - вважає досвідчений воротар.

"У першому таймі ми витримали дуже серйозний натиск "Металурга". Всі ми боролися, всі намагалися до останньої хвилини. Ми дуже хотіли виграти сьогодні. Приємно вкладати кожну частинку в перемогу твоєї команди", - закінчив він.

Коментарі ()