Головне

Єзерський: "Оболонь" - по-футбольному голодна команда

05.08.2011 20:57 246 0

Київська "Оболонь" є доволі серйозним опонентом, котрий вміє налаштовуватися на фаворитів, але "Таврія" зможе обіграти її, якщо відповідально підійде до гри 5 туру.

Характеристику найближчого суперника дав капітан команди Володимир Єзерський, слова якого наводить офіційний сайт клубу.

"У минулому сезоні "Оболонь" чи не максимальну кількість очок відібрала в українських грандів. Це по-футбольному голодна команда, яка чудово може налаштуватися на конкретний матч", - оцінив суперника захисник.

"У складі "броварів" грають виключно вітчизняні футболісти, які хочуть довести свою профпридатність і, можливо, перейти в команду більш високого класу. Налаштовуватися на "Оболонь" потрібно найсерйознішим чином", - нагадав він.

"Природно, що ми хочемо порадувати своїх вболівальників і красивою грою, і переможним результатом. Не сумніваюся, що діяти будемо агресивно, гольові моменти у нас будуть, головне - реалізувати їх", - переконаний Володимир.

Про недооцінку суперника, що замикає турнірну таблицю, впевнений Єзерський, мови і бути не може.

"Перед "Таврією" стоять серйозні завдання, і ми повинні їх вирішувати, набираючи очки в тому числі і в матчі з "Оболонню". Тренерський штаб досконально вивчив суперника , склав план на гру, головне тепер - перенести задумки на футбольне поле", - завершив промову він.

Коментарі ()