Головне

Тренер "Літекса": Підійдемо дуже серйозно до матчів з "Динамо"

05.08.2011 19:00 417 0

Легендарний болгарський футболіст, а нині тренер "Літекса" Любослав Пенєв прокоментував жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів, за підсумками якої клубу з Ловеча дісталося київське "Динамо".

"Ні в кого не було ілюзій, що ми отримаємо слабкого суперника, на цьому етапі турніру, як і на попередньому, немає випадкових команд: ось тепер зустрінемося з "Динамо" - знаменитим клубом з безліччю титулів і відомих гравців", - каже він.

"Я вірю в свою команду і в своїх гравців і сподіваюся, що ми зробимо правильні висновки з невдалого матчу проти "Вісли". Які наші шанси? Суддя починає матч за рахунку 0:0. У кожної команди є свої шанси, але питання в тому, як їх використовувати. Якщо повернутися до гри з "Віслою", то якби ми ефективніше використовували свої гольові можливості, то стали б переможцями протистояння з поляками", - вважає він..

"Звичайно, ми підійдемо дуже серйозно і професійно до майбутніх ігор з "Динамо". Особисто в мене дуже хороші спогади про мої зустрічі в якості гравця ЦСКА з іншим українським грандом - "Шахтарем". Донеччани у вересні 2001-го (в рамках розіграшу 1 / 32 Кубка UEFA) приїхали до Софії фаворитом, але ми їх повністю переграли (3:0 - 35-річний Пенєв забив другий гол, а в Донецьку "Шахтар" виграв лише 2:1). Мені було приємно грати в обох матчах", - додав Пенєв, пише gazeta.ua.

Коментарі ()