Головне

Тимощук: Не бачу, що завадить "Баварії" потрапити у групу Ліги Чемпіонів

05.08.2011 17:28 329 0

Окрім футболістів донецького "Шахтаря" щонайменше ще один українець буде учасником групового етапу Ліги Чемпіонів 2011/12 років.

Про це сам цей українець, хавбек "Баварії" Анатолій Тимощук заявив на власному сайті, коментуючи результати жеребкування кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів, де його клуб має зустрітися з швейцарським "Цюріхом".

"Минулого року довелося двічі зіграти в Швейцарії - у складі збірної в Женеві і в Лізі Чемпіонів проти "Базеля". З цікавістю чекаю виїзд в Цюріх, але дуже приємно буде почати єврокубковий сезон на своєму стадіоні "Альянц-Арена", перед вболівальниками нашої команди, які завжди активно підтримують нас", - пише він.

"По ходу жеребкування нам міг дістатися російський або швейцарський клуб. Ще до гри, я віддавав перевагу зустрічі проти "Рубіна", який знаю по чемпіонату Росії. Казанський клуб є більш сильним клубом, ніж "Цюріх", тому з великим інтересом б приїхав до Росії", - продовжує "опорник".

"З повагою ставимося до будь-якого суперника, тому ми всі повинні докласти максимальну концентрацію в майбутніх поєдинках. "Цюріх" - хороший клуб, який представляє гарне місто, до якого завжди приємно приїжджати. Тим не менш, у нас є своє завдання - вийти в груповий турнір Ліги Чемпіонів. Я не бачу, що нам може завадити досягти поставленої мети", - підбив підсумки Тимощук.

Коментарі ()