Головне

Попов: Маємо обіграти "Літекс" в обох матчах

05.08.2011 16:38 407 0

Київське "Динамо" значно сильніше за болгарський "Літекс", з яким зіграє в Лізі Європи, тому може розраховувати на перемоги в обох матчах кваліфікації.

Про це офіційному сайту киян заявив захисник команди Горан Попов, старший брат якого, Роберт, упродовж п'яти років виступав за клуб із Ловеча.

"Літекс" щороку грає в Лізі Європи. Я добре запам'ятав їхній матч проти "Гамбурга" в 2007-му році, мій брат Роберт тоді гол забив", - згадує він.

"Це хороша команда, вона стабільно посідає друге місце в чемпіонаті Болгарії. Не знаю, як вони виступлять у нинішньому сезоні, але раніше це була солідна команда", - продовжив македонянин.

"У будь-якому випадку, "Літекс" потрібно проходити, причому, нам цілком до снаги виграти й у Болгарії, й у Києві. Ловеч - дуже маленьке місто з населенням близько сорока тисяч людей. Я там був одного разу, коли ще грав у Греції, гостював у брата три вихідні дні", - зазначив він.

"Добре, що перший матч ми граємо на виїзді. Словом, це хороший суперник для "Динамо", на нас чекають цікаві матчі", - резюмував захисник.

Коментарі ()