Головне

Піт Махон: "Другий гол "Карпат" зламав нашу гру"

05.08.2011 08:36 314 0

"Карпати" - клуб вищого рівня, аніж "Сент-Патрікс".

Таку думку висловив головний тренера ірландського клубу Піт Махон, пише сайт "Карпат".

"Треба визнати, що ми програли сильнішій команді. Ми були готові до цього, але надію в наші серця вселив забитий гол у другому таймі. Це взагалі був найкращий ігровий відрізок з нашого боку. А от другий гол "Карпат" зламав нашу гру, більше шансів у нас не було. Потім ми ще й третій пропустили, хоч і після рикошету. Це не дуже приємний момент", - сказав він.

"Але загалом я задоволений, у мене претензій до гравців немає. Ця гра показала нам, для чого існують легіонери. Ми грали проти команди з іншим рівнем. Я впевнений, що ця поразка дасть нам хороший досвід, який знадобиться у внутрішньому чемпіонаті", - впевнений тренер.

Також Махон прокоментував ситуацію щодо можливого невиходу команди на гру.

"Все вирішувалося аж до останньої хвилини. Спершу одне рішення прийняли, потім інше. До останнього ми не знали напевне, чим усе це скінчиться. Ясно, що гравців це відволікало від основного, вони не могли нормально зосередитися на грі. Але я жодного разу не сумнівався, що гра таки відбудеться. Я розумію гравців і їхні проблеми, але попри це їм довіряю", - підсумував тренер.

Коментарі ()