Головне

Шацьких: "Динамо" треба виграти Лігу Європи

04.08.2011 21:16 287 0

Потенціал теперішнього складу столичного "Динамо" значно вищий за продемонстровану гру у матчах проти казанського "Рубіна".

Про це заявив один з найкращих форвардів в історії сучасного "Динамо" Максим Шацьких, котрий нині грає в київському "Арсеналі".

"Поєдинки між "Динамо" та "Рубіном" розчарували. Обидва. "Динамо" програло заслужено. Ні високих швидкостей, ні агресії в атаці я у діях підопічних Сьоміна не побачив". - згадує форвард.

"Рубін" відсидівся в обороні, а динамівці і не думали розтягувати її, намагаючись пробитися через це, де було чимале скупчення футболістів", - продовжив він.

Шацьких сподівається, що проблеми в обороні, яки призвели до провалу в Казані вирішаться з одужанням Михалика та Алмейди.

"З "Рубіном" мало грав Шевченко. Важко сказати - правильним був такий вибір тренера чи ні. Я не в колективі, я не знаю. Зараз можна говорити, що Шевченко, Алієв, Мілевський допомогли б, але це нічого не змінить. Результат не на користь "Динамо", - нагадав Максим.

"Шовковський помилився, коли Дядюн забивав. Кваліфікація Олександра - висока. Але моральна хиткість команди змусили нервувати і її голкіпера", - вважає він.

"Браун Ідейе - непоганий форвард. Сильно почав чемпіонат України. Але з "Рубіном" не забив жодного гола. А саме у таких матчах проявляється клас нападаючого. Хоча я прекрасно розумію, наскільки важко було нігерійцеві боротися з кількома опонентами водночас і не мати належної підтримки півзахисників - середня лінія погано постачала Брауна м'ячами", - додав "канонір".

За словами екс-нападника "Динамо", гравцям команди треба забути про невдачі і вирішувати ігрові проблеми.

"Упевнений, команді по силах перемогти в Лізі Європи. Настав час брати євротрофей. Просто у євроматчах треба видавати все, що умієш. Склад команди я вважаю боєздатним, і новачки влітку бралися виступ у Європи, тому є резерви для посилення гри", - переконаний він.

"Просто не варто дивитися - сіяний ти чи ні у Лізі Європи. Якщо "сіяний", може потрапити на потенційно слабший клуб, який зубами вчепиться і не дасть тобі грати. Як "Брага" чи "Рубін". А можна вийти проти"Манчестер Сіті" і перемогти, бо суперник сам грає і тобі дозволяє", - заявив він.

"Я не знаю чи знімуть Сьоміна після казанського матчу. Вирішувати не мені. Якщо відправляти тренера у відставку, треба мати заміну. Думаю, до зими ротацій у тренерському штабі "Динамо" не буде. А там уже треба дивитися на результати команди у першій половині сезону і приймати рішення", - резюмував Максим.

Коментарі ()