Головне

Заяєв: Якщо "Карпати" програють "Сент-Патрікс" - їх треба розформувати

04.08.2011 19:06 421 0

Львівські "Карпати" зараз грають значно гірше за свій потенціал, гравців вразив вірус апатії, котрий виник незрозуміло чому.

Таку думку висловив заслужений тренер України Анатолій Заяєв, аналізуючи невдалий початок сезону львівського клубу.
 
"Я ніколи не думав, що "Карпати" можуть так безвольно почати чемпіонат. Календар їм попався не складний, а вони так слабо провели його", - сказав він.

"Команда Кононова так підготувалася, що минулого тижня їх вистачило лише на перемогу над "Сент-Патрікс" в Лізі Європи, а от у чемпіонаті проти "Ворскли" вони зіграли дуже блякло", - вважає він.

"Як може бути таке, що колектив заробив всього одне очко за підсумками чотирьох ігор? Це катастрофа! Взагалі, вони грають чомусь не так, як хочеться, і я не знаю, яка причина. Таке враження, що вони грають, як послугу роблять", - зазначив Заяєв.

Він переконаний, що "Карпати" не повинні програти у три голи на виїзді в Ірланді, але...

"Якщо раптом і програють з таким рахунком - їх треба просто розпустити! Якби "Карпати" грали з чемпіоном, ще можна було б допускати виліт. Але не в цій ситуації. Та ще й враховуючи те, як "Карпати" чемпіонат почали. Якщо вони і тут, в Лізі Європи, не пройдуть, - то потрібно буде дефолт їм оголосити", - наводить думку фахівця ua-football.com.

Коментарі ()