Головне

Тренер "Сент-Патрікс": Ми чітко знаємо, що зробити, аби пройти далі

02.08.2011 23:27 141 0

Напіваматори з ірландського "Сент-Патрікс" не втратили шанси пройти "Карпати" навіть після поразки 0:2 у гостях.

Про це прес-службі ірландського клубу розповів їхній коуч Пітер Махон, пише сайт "Карпат".

"Карпати" заслужили перемогу в матчі у Львові. Вони всю гру володіли ініціативою і ми весь час перебували під дуже сильним тиском. Але я гордий за свою команду - мої гравці чудово тримали оборону. Щоправда, в атаці ми лише одного разу реально загрожували воротам суперника, однак не змогли скористатися своїм шансом. А гол у гостях нам би дуже знадобився", - сказав він.

"Гравці були трохи розчаровані, адже вони доклали багато зусиль у грі заради прийнятного результату. Для нас таким була б нічия або поразка з мінімальним рахунком. Звісно, відіграти два голи з такою командою, як "Карпати", нам буде дуже важко. Але в двох останніх домашніх іграх ми якраз забили по два м'ячі і я не бачу ніяких перепон, чому б нам не зробити це ще раз", - сподівається тренер.

"Карпати" почувалися досить комфортно у грі з "Ворсклою", але програли. Звичайно, це буде для них перешкодою, перш за все психологічного характеру. Однак не треба забувати, що в Україні дуже сильна Ліга, а "Карпати" - гідна команда, на рівень вища від тих, з якими ми грали у перших двох раундах Ліги Європи", - визнав ірландець.

"Цього разу у нас буде повний комплект гравців, з якого ми зможемо вибрати найбільш оптимальний склад. А отже, будемо мати трохи більше переваг, ніж мали в матчі у Львові. Важливо і те, що тепер ми чітко знаємо, що нам потрібно зробити, аби пройти далі. Без сумніву, це дуже складне для нас завдання, але ми в свою чергу здатні поборотися за його виконання. Це ж футбол, а в ньому ти ніколи не знаєш, що буде наступної миті - а трапитися може будь що", - резюмував Махон.

Коментарі ()