Головне

Шовковський: Потрібно прагненням і самовіддачею змінити результат в нашу сторону

02.08.2011 19:06 197 0

Футболісти "Динамо" готові зробити свою справу - відіграти два голи різниці у гостьовій грі проти "Рубіна", на що налаштовані всі гравці.

Про це напередодні гри заявив воротар команди Олександр Шовковський, повідомляє сайт клубу.

"Ми прекрасно знаємо, в яку ситуацію потрапили. Нам не потрібно нікому нічого доводити, потрібно просто виходити і грати у футбол. Історія показує, що навіть маючи після першого матчу "мінус два", команди виходили в наступний раунд", - каже він.

"У нас завжди є діалог, ми розмовляємо незалежно від результату матчу. Є мета, вибрано напрям, в якому ми працюємо. Розбираємо ігри, підкреслюємо хороші моменти і намагаємося виправляти погані", - розповів він.

"Мікроклімат? У футбол добре грати, коли все складається. Ніхто не прагне винести нюанси на загальний суд, адже ви теж не будете про свої сімейні сварки говорити привселюдно", - вважає Олександр.

"Щоб вирішити поставлені завдання потрібно взаєморозуміння, єдність, щоб усі гравці були одним цілим, незалежно хто з них вийде на поле. Команда розуміє, що перша гра склалася не кращим чином. Тепер потрібно своїм прагненням і самовіддачею змінити результат в нашу сторону", - підбив підсумки капітан "Динамо".

Коментарі ()