Головне

Яремченко: "Ми програли гру за дві хвилини"

30.07.2011 23:01 155 0

"Іллічівець" поступився "Дніпру" через те, що футболісти маріупольського клубу втратили концентрацію.

Про це заявив наставник "Іллічівця" Валерій Яремченко, пише сайт "Дніпра".

Ми програли гру за дві хвилини: додану до першого тайму і першу в другому таймі. Моменти були біля наших воріт, могли ми реалізувати одну можливість - це де-факто те, що було. Тим більше команда напхана молодими футболістами, які ще психологічно нестійкі. Плюс стадіон і рівень суперника - все це впливає. Але головна причина не в цьому", - сказав він.

"Ми розуміли, що команда у другому матчі на своєму стадіоні докладе максимум зусиль для перемоги. Ми про це говорили, і тут зіграла психологія. Був переломний момент, коли вболівальники стали подсвистувать, коли у "Дніпра" не все виходило. Але головне - потрібно було контролювати середину поля, де основна маса футболістів "Дніпра" професійно готує атаки. Там не потрібно було глибоко опускатися, потрібно було не дати суперникам грати конструктивно. А все інше після рахунку 3:0 - це було догравання", - зазначив Яремченко.

Яремченко впевнений, що його гравці втратили концентрацію.

"Була купа моментів, коли "Дніпро" міг забити ще. Могли і ми забити - Полянський і Яворський. Ось така виходить картина, а більш конкретно - потрібно дивитися запис, розбирати всі моменти. Втратити контроль при двох стандартних положеннях в кінці і на початку гри - це грубі помилки. Якщо немає концентрації - всі дії футболістів сходять нанівець. Одні футболісти грають краще, інші - гірше. Але коли пропадає концентрація у великої групи футболістів - це непрофесійне ставлення", - підсумував тренер.

Коментарі ()