Головне

Гамула: "Не хороніть "Динамо" - шанси завжди є"

28.07.2011 14:12 470 0

У "Динамо" ще залишаються шанчи пробитися в наступний раунд Ліги чемпіонів.

Про це заявив тренер-селекціонер ФК "Ростов" Ігор Гамула.

"Я не став би хоронити "Динамо" - шанси завжди є. Просто потрібно боротися з першої до останньої секунди, битися за кожен м'яч. Думаю, матч буде навіть більш напруженим, ніж перший", - сказав він.

"Як можна розкрити оборону казанців у матчі-відповіді? Можуть бути різні варіанти - через короткий пас або за рахунок флангових навісів. Але все має бути в динаміці. "Динамо" втрачати вже нічого, тому, на мій погляд, потрібно зробити серйозний акцент на атакуючі дії. У киян є багато варіантів, щоб урізноманітнити гру, в тому числі і за рахунок футболістів, які не з'явилися в першому матчі в стартовому складі", - впевнений Гамула.

У першій грі з "Рубіном" тренеру-селекціонеру "Ростова" сподобалися новачки київської команди - Аруна та Ідейе.

"По зустрічі в Києві мені сподобався Лукман Аруна, який практично не втрачав м'яч. Те, що іноді він зловживає ударами по воротах, не вважаю негативним якістю. Видно, що екс-півзахисник "Монако" націлений на ворота, добре контролює м'яч і поле бачить чудово", - зазначив Гамула.

"Моментами непогано виглядав екс- нападник "Сошо" Браун Ідейе, але одна справа грати з "Олександрією" та "Оболонню" в чемпіонаті України, і зовсім інше - з "Рубіном" в кваліфікації Ліги чемпіонів", - цитує тренера sport-express.ua.

Коментарі ()