Головне

Луческу: Чигринський ризикує не потрапити в заявку на Лігу чемпіонів

28.07.2011 07:10 467 0

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу невдоволений темпами відновлення захисника Дмитра Чигринського.

"У нього величезне бажання відновитися і повернутися на поле, але він припустився певних помилок. З них він намагається зробити висновки і продовжує готуватися з величезним бажанням. Я йому це казав і пояснював.

Чигринський перетренувався, дав собі надмірні навантаження. Я йому говорив: "Візьми три дні відпочинку і їдь відпочинь на море. Відпочинь ментально і фізично". Після того, як я йому це сказав, наступного дня він з'явився на тренуванні. Відразу ж стався рецидив, і зараз він знову плаває у басейні, проводить процедури.

Така ситуація мене не зовсім влаштовує, адже мені треба, щоб він був готовий до Ліги чемпіонів. Причому не так, щоб він відновився за пару тижнів до старту турніру, а щоб провів мінімум три-чотири матчі в чемпіонаті. Тоді тільки я зможу щось казати. Інакше ж він просто ризикує не потрапити в заявку на Лігу чемпіонів. Я ціную його зусилля із швидкого повернення в гру, але треба розуміти, що після цих зусиль повинен наставати певний момент релаксації.

Він професіонал і повинен правильно підходити до своєї форми, до реалізації мети. У футболі, як в житті, надмірність є серйозним ворогом усього хорошого. Не треба перестаратися в таких речах", - цитує тренера офіційний сайт клубу.

Коментарі ()