Головне

Ідейе: Можу робити більше, ніж зараз

23.07.2011 09:40 448 0

Приємно забивати по два голи у перших іграх в новій команді, і можна сподіватися, що при збереженні спортивної форми та праці на тренуваннях Браун Ідейе зможе постійно буде це робити.

Про це сам нападник заявив після матчу з "Оболонню", повідомляє офіційний сайт киян.

"Я щасливий забивати в кожній грі, оскільки це найважливіше для мене. Хочу привітати з перемогою всіх наших футболістів, сьогодні гра була дуже важкою, але ми все ж змогли перемогти", - почав він.

"Я ніколи не говорив про те, що хочу забити 20 голів за сезон, не знаю, звідки взялася інформація. Єдине, що можу сказати - докладу для цього всі сили. А скільки вийде, подивимося в кінці сезону", - пообіцяв він.

За словами Ідейе, поки йому складно сказати, хто є для нього оптимальним партнером в атаці, Мілевський чи Шевченко, бо треба більше часу провести на полі разом, щоб краще один одного розуміти.

"Зовсім скоро ми налагодимо взаєморозуміння. Скільки часу потрібно? Це залежить від тренера. Якщо він щоразу буде випускати нас двох на поле, нам доведеться багато спілкуватися", - сказав Браун.

"Я провів всього два матчі, тому поки не можу сказати, що у мене хороші стосунки з усіма. Але це питання часу. Я поважаю хлопців, а це найважливіше у футболі", - переконаний нігерієць.

"Незважаючи на забиті чотири м'ячі, час на адаптацію мені також потрібно. Це всього лише дві гри, яких не достатньо, щоб виграти весь чемпіонат. Я вірю, що можу робити більше, ніж зараз", - зізнався Ідейе.

На думку форварда, якщо він продовжить ретельно працювати, то зможе і далі забивати в кожному матчі.

Коментарі ()