Головне

Вернидуб: "Зоря" на правильному шляху

22.07.2011 21:29 434 0

Луганській "Зорі" не пощастило у стартових турах, але в матчі з "Олександрією" команда зробила те, що мала зробити, здобувши перемогу.

Про це на післяматчевій прес-конференції сказав тренер клубу Юрій Вернидуб, повідомляє пре-служба луганчан.

"По грі скажу буквально два слова: всі все прекрасно розуміли в якому становищі ми знаходимося після двох виїзних поразок: від "Таврії" і "Металіста", - почав він.

"Дуже важливо і потрібно було виграти цю гру і, відповідно, заробити три очки. Ті ігри ми грали добре, були моменти, але нам трохи не пощастило. Головне, що ми сьогодні впоралися зі своїм завданням і взяли три очки". - підкреслив він.

"Перший тайм був дуже невиразний. Хлопці були млявими. Через хвилин п'ятнадцять після початку другого тайму у противника з'явилися гострі моменти, але ми забили два м'ячі і виграли гру", - каже Вернидуб.

За словами тренера, він та Чанцев попереджали гравців, що "Олександрія" - серйозний суперник, адже команда пристойно виглядала в перших турах.

"У нас попереду гра з "Оболонню". Я вважаю, що б не говорили, ми на правильному шляху. Команда грає в осмислений футбол. По крайней мере, намагається це робити. Тобто, тримати, контролювати м'яч, проводити награні комбінації", - резюмував Вернидуб.

Коментарі ()