Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" програли на "Донбас-Арені"

24.07.2011 21:36 1072 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" програли на "Донбас-Арені"

Підопічні Олега Кононова цілком реально розраховували принаймні на здобуття очко в грі з чемпіоном України, але в другому таймі "здулися" і заслуженно програли.

Невідома причина такої гри "Карпат" у другому таймі, але до перерви господарі на рівних грали з "Шахтарем" і забили цілком логічний гол після розіграшу одного зі стандартів.

У "Шахтаря" навпаки нічого не виходило в першій половині гри за виключенням кількох моментів та ударів Мхітаряна. Баагто фолив і розмовляв із суддею Срна і в результаті отримав "гірчичника", який його трохи заспокоїв.

Не виключено, що на гру "Карпат" в другому таймі вплинув швидкий гол в їх ворота, який розіграли бразильці Вілліан та Фернандіньо на 50-й хвилині поєдинку.

За рахунку 1:1 "Шахтар" пішов вперед, а "Карпати", схоже, почали думати хоча б про нічию і це було промилкою. Моменти біля воріт Богатінова створювалися один за одним. На 73-й хвилині атакуюча гра "Шахтаря" та пасивність "Карпат" дала свій результат. Фернандіньо гарно прострелив поміж захисників, і Тейшейра вибіг сам на сам з Богатіновим і не залишив голкіперу жодного шансу - 2:1.

По завершенні матчу вирішив запам`ятатися вболівальникам арбітр гри Сергій Бойко. Спочатку рефері не дав 100% пенальті за гру рукою у своїй штрафній Кучера. Можливо, якби "Карпати" отримали право на 11-метровий, то результат був би іншим. Але це вже справа італійця П`єрлуіджи Колліни карати, чи помилувати Бойка.

Наприкінці гри Бойко вже міг дати 11-метровий у ворота "Карпат", коли у штрафній гостей Федецький не зовсім чисто "в`їхав" в Дентіньо, хоча цей момент ще варто дивитися на повторі.

Міг трохи заспокоїти свою команду вже в доданий арібтром час Едуардо, але його удар з кількох метрів потягнув Богатінов.

"Шахтар" зумів продовжити свою переможну серію, а ось "Карпати" після трьох турів плетуться внизу турнірної таблиці.

Коментарі ()