Головне

"Атлетико" викупив 20% прав на Андре за 2,2 мільйона

21.07.2011 13:23 365 0

Бразильський нападник Андре, права на якого належать київському "Динамо", був представлений як гравець "Атлетико Мінейро".

Про це повідомляє офіційний сайт бразильського клубу.

"Я дуже радий, що повернувся до Бразилії, в такий великий клуб. Тепер у мене 100% мотивація якомога швидше повернутися на поле. Я не сумніваюся, що з такою структурою і з такими можливостями, які є в "Атлетико Мінейро", я можу повернутися до гри на високому рівні", - сказав гравець.

Крім того, директор бразильського клубу Едуардо Малуф розкрив деякі подробиці угоди. За його словами, переговори почалися ще місяць тому.
"Атлетико Мінейро" вже викупив 20% прав на гравця за 2,2 млн євро. Після закінчення терміну оренди (30 червня 2012 року) бразильський клуб має першочергове право викупити інші 80%. Сума не розголошується, але нескладно здогадатися, що вона може дорівнювати 8,8 мільйона. Після цього Андре повинен отримати в "Атлетико Мінейро" чотирирічний контракт.

Едуардо Малуф відзначив "особливу довіру" між його клубом і "Динамо", що склалася ще в період переговорів по Корреа, Алмейді і Гільєрме, пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()