Головне

Білоцерківський "Арсенал" розійшовся миром зі "Славутичем"

20.07.2011 14:44 488 0

Незважаючи на те, що першість серед команд першої ліги вже почалося, тренерський штаб білоцерківського "Арсеналу" зважився на проведення товариського поєдинку.

Спаринг - партнером "канонірів" виступив друголіговий ФК "Славутич".

У цій зустрічі наставники білоцерківців випустили на поле тих гравців, хто не був задіяний (або ж виходив на заміну) в матчі з МФК "Миколаїв" (Марущак, Малий, Алексанов, Вербний, Стоян, Товкацький), кілька потенційних новачків, а також кілька вихованців своєї футбольної школи.
Гра завершилася з рахунком - 1:1. Відомо, що гол у складі "канонірів" на рахунку футболіста, який приїхав в "Арсенал" на перегляд, а ось його прізвища з'ясувати не вдалося.

Але в той же час стало відомо, Сергій Малий, який провів попередній сезон у складі "Арсеналу" в якості орендованого гравця, відтепер є повноправним гравцем білоцерківського клубу. Днями центральний захисник підписав із "канонірами" контракт на два роки.

Збільшилося число гравців, які залишили "Арсенал". Крім Владислава Огірі, у новому сезоні в білоцерківській команді не буде Юрія Фурта та Сергія Козаченка, пише ua-football.com.

Коментарі ()