Головне

Команда U-16 Академії ФК "Карпати" виграла турнір у Австрії

19.07.2011 21:44 160 0

16-річні вихованці Академії футболу ФК "Карпати" стали переможцями традиційного міжнародного юнацького турніру з футболу "Кубок Верхньої Австрії-2011", що завершився в австрійському Велсі.

У груповому турнірі "академіки" зіграли чотири матчі. Спочатку "зелено-білі" легко розправились з австрійською командою SPG - 9:0. Трохи важче, але знову ж таки "на сухо", далися їм перемоги над однолітками з Венесуельської академії футболу та італійської "SТВ-Академії" - 2:0 і 3:0 відповідно. Не вдалося виграти лише у болгарського клубу "Свож". Гра закінчилася внічию - 0:0.

За підсумками групового турніру підопічні Івана Павлюха вийшли у півфінал, де на них знову чекало очне побачення з болгарами. З другої спроби, забивши два "сухих" м'ячі, "академіки" зуміли таки підкорити "Свож" - 2:0.

Суперником "зелено-білих" у фіналі була італійська "SТВ-Академія". Гра видалася достатньо цікавою. Обидві команди прагнули здобути красень-кубок. У підсумку це вдалося "академікам", які на відміну від суперників з Апеннінського півострова, одного разу таки зуміли прорвати оборону італійців - 1:0, пише zik.ua.

Коментарі ()