Головне

Луческу: "Шахтар" високо оцінюють в світі"

19.07.2011 21:22 355 0

"Шахтар" високо оцінюють в світі як спаринг-партнера.

Таку думку напередодні товариських матчів проти "Ліона" і "Фенербахче" висловив наставник клубу Мірча луческу, пише сайт "Шахтаря".

"Рівень нашої команди останнім часом пристойно виріс. І якщо раніше ми самі ініціювали і оплачували товариські матчі, для того щоб молоді гравці швидше отримали міжнародний досвід і підготувалися до важливих єврокубкових ігор, то зараз ми стали командою, яку, навпаки, шукають для спарингів. Так було і з "Фенербахче", і з "Ліоном", - сказав він.

"Ми вийшли на інший рівень - і нас високо оцінюють. А це міжнародний імідж команди. Плюс такі матчі, природно, дають можливість підтягнути під загальний знаменник тих гравців, які менше часу проводять на полі. Крім того, хочеться увійти в режим Ліги чемпіонів з двома складними матчами на тиждень. Організм повинен бути до цього готовий", - запевнив Містер.

Також Луческу зазначив, що на матч з "Фенербахче" полетить вся команда.

"До Туреччини полетить вся команда. Хочеться, щоб майбутні товариські ігри допомогли тим футболістам, які повертаються після травм. Може, й ті, хто брав участь у Кубку Америки, теж повернуться. Одні візьмуть участь у першому матчі, інші - в наступному. Важливо, що у всіх буде ігрова практика. З мого боку це повага до усіх футболістів", - підсумував тренер.

Коментарі ()